#5 de opbouw

Bij Bureau Back-Up zijn we nog steeds hard bezig met de opbouw. We hebben inmiddels een ’noodwebsite’ online staan zodat mensen ons kunnen vinden, en gaan onverminderd verder met het afwikkelen van de formaliteiten. Ondertussen hebben wij een behoorlijke stroom emails binnen gekregen van mensen met vragen, en daar zijn we ook druk mee om die te beantwoorden. Mocht het wat langer duren voordat je een reactie krijgt, geen zorgen, we maken het goed door uitgebreid de tijd voor je te nemen. 

Om meer tijd en mogelijkheden te kunnen creëren voor de mensen die wij helpen, en nog gaan helpen, hebben wij jouw steun ook ontzettend hard nodig.  Ga naar https://bureaubackup.nl/word-onze-back-up/ en word onze Back-Up. Je steunt hiermee ons werk. Wij krijgen en willen namelijk op geen enkele manier subsidies van de overheid. Onze visie is dat mensen elkaar kunnen helpen zonder bemoeienis van machtsinvloeden. De sterke schouders moeten de zwakkeren dragen, maar wel vrijwillig en vanuit goedheid. 

Nu opereren wij nog lokaal, maar ons doel is een nationale organisatie te worden, die werkt vanuit een ander paradigma. Of dit gaat lukken is deels afhankelijk van de hoeveelheid steun die we krijgen, aan onze inzet zal het in ieder geval niet liggen! Er bestaat niets mooiers dan elkaar te kunnen helpen, al is het maar met iets kleins. Word onze Back-Up, en help ons mee!

Share:

More Posts

Dopamine

Dopamine is geen gelukshormoon maar een neurotransmitter die over motivatie gaat

Bemoeienis

Soms zijn er dingen die niet relevant zijn om de bemoeienis van de hulpinstantie in te krijgen maar die toch op de checklist staan of

Bureau Back-Up #2.03

Als we puur naar de schulden industrie kijken en hoe hard en meedogenloos gerechtsdeurwaarders en hun handlangers vanuit allerlei andere organisaties zijn tegen hun slachtoffers