#5 de opbouw

Bij Bureau Back-Up zijn we nog steeds hard bezig met de opbouw. We hebben inmiddels een ’noodwebsite’ online staan zodat mensen ons kunnen vinden, en gaan onverminderd verder met het afwikkelen van de formaliteiten. Ondertussen hebben wij een behoorlijke stroom emails binnen gekregen van mensen met vragen, en daar zijn we ook druk mee om die te beantwoorden. Mocht het wat langer duren voordat je een reactie krijgt, geen zorgen, we maken het goed door uitgebreid de tijd voor je te nemen. 

Om meer tijd en mogelijkheden te kunnen creëren voor de mensen die wij helpen, en nog gaan helpen, hebben wij jouw steun ook ontzettend hard nodig.  Ga naar https://bureaubackup.nl/word-onze-back-up/ en word onze Back-Up. Je steunt hiermee ons werk. Wij krijgen en willen namelijk op geen enkele manier subsidies van de overheid. Onze visie is dat mensen elkaar kunnen helpen zonder bemoeienis van machtsinvloeden. De sterke schouders moeten de zwakkeren dragen, maar wel vrijwillig en vanuit goedheid. 

Nu opereren wij nog lokaal, maar ons doel is een nationale organisatie te worden, die werkt vanuit een ander paradigma. Of dit gaat lukken is deels afhankelijk van de hoeveelheid steun die we krijgen, aan onze inzet zal het in ieder geval niet liggen! Er bestaat niets mooiers dan elkaar te kunnen helpen, al is het maar met iets kleins. Word onze Back-Up, en help ons mee!

Share:

More Posts

Kijk een beetje om je heen

Kleine dingen kunnen grote effecten hebben. Als je ze maar ziet. Iedereen die ons tot nu toe gesteund heeft danken wij hartelijk. En we gaan

December feestmaand?

December is niet voor iedereen een feestmaand. Jij kunt ons helpen om toch een lichtpuntje te zijn voor iemand deze maand.

Conditionering

Waarom slaat een Shaolin monnik eindeloos lang met zijn arm op een bosje bij elkaar gebonden bamboe? Keer op keer, hard op dezelfde plek. Waarom