#5 de opbouw

Bij Bureau Back-Up zijn we nog steeds hard bezig met de opbouw. We hebben inmiddels een ’noodwebsite’ online staan zodat mensen ons kunnen vinden, en gaan onverminderd verder met het afwikkelen van de formaliteiten. Ondertussen hebben wij een behoorlijke stroom emails binnen gekregen van mensen met vragen, en daar zijn we ook druk mee om die te beantwoorden. Mocht het wat langer duren voordat je een reactie krijgt, geen zorgen, we maken het goed door uitgebreid de tijd voor je te nemen. 

Om meer tijd en mogelijkheden te kunnen creëren voor de mensen die wij helpen, en nog gaan helpen, hebben wij jouw steun ook ontzettend hard nodig.  Ga naar https://bureaubackup.nl/word-onze-back-up/ en word onze Back-Up. Je steunt hiermee ons werk. Wij krijgen en willen namelijk op geen enkele manier subsidies van de overheid. Onze visie is dat mensen elkaar kunnen helpen zonder bemoeienis van machtsinvloeden. De sterke schouders moeten de zwakkeren dragen, maar wel vrijwillig en vanuit goedheid. 

Nu opereren wij nog lokaal, maar ons doel is een nationale organisatie te worden, die werkt vanuit een ander paradigma. Of dit gaat lukken is deels afhankelijk van de hoeveelheid steun die we krijgen, aan onze inzet zal het in ieder geval niet liggen! Er bestaat niets mooiers dan elkaar te kunnen helpen, al is het maar met iets kleins. Word onze Back-Up, en help ons mee!

Share:

More Posts

Alle kleine beetjes helpen

Bureau Back-Up bestaat nu zo’n tweeënhalf jaar. Die tijd is omgevlogen. We zijn natuurlijk maar een heel klein onderdeeltje in de wereld van hulporganisaties maar

De weg van de Shaolin #7

Elke vorm van eigen verantwoordelijkheid begint met de verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen denken. Help ons zodat wij anderen kunnen blijven helpen https://bureaubackup.nl/word-onze-back-up/

De weg van de Shaolin #6

Erkenning krijg je alleen van jezelf. Laat dat niet van een ander afhangen. Kun je wat missen om ons werk te steunen klik dan hier: