Angst 2

In de GGZ komen we al jaren mensen tekort om alle mensen die met mentale problemen rondlopen snel te kunnen helpen. Zodra mensen de stap hebben gezet naar professionele hulp is de hulp nog niet direct daar. Wachtlijsten zijn lang, en ondertussen gaat het leven door.

Door tips te delen kunnen we mensen die het lastig hebben, en misschien er niet over durven te praten of op dit moment op een wachtlijst staan, helpen om een stap te nemen of de tijd te overbruggen. Ik heb heel veel gesprekken met mensen die het moeilijk hebben, en alleen al simpelweg luisteren is een manier om een ander enorm te helpen.

Dus mocht je tips hebben, drop ze dan. Je weet nooit wie je daarmee helpt.

Video is een reactie op een eerder geplaatste TikTok video https://vm.tiktok.com/ZMFGxDn7H/

Share:

More Posts

De weg van de Shaolin #7

Elke vorm van eigen verantwoordelijkheid begint met de verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen denken. Help ons zodat wij anderen kunnen blijven helpen https://bureaubackup.nl/word-onze-back-up/

De weg van de Shaolin #6

Erkenning krijg je alleen van jezelf. Laat dat niet van een ander afhangen. Kun je wat missen om ons werk te steunen klik dan hier:

De weg van de Shaolin #3

‘de weg van het ogenblik’. Leer om al je energie op het hier en nu te concentreren. We weten het allemaal, maar staan we er