Angst 2

In de GGZ komen we al jaren mensen tekort om alle mensen die met mentale problemen rondlopen snel te kunnen helpen. Zodra mensen de stap hebben gezet naar professionele hulp is de hulp nog niet direct daar. Wachtlijsten zijn lang, en ondertussen gaat het leven door.

Door tips te delen kunnen we mensen die het lastig hebben, en misschien er niet over durven te praten of op dit moment op een wachtlijst staan, helpen om een stap te nemen of de tijd te overbruggen. Ik heb heel veel gesprekken met mensen die het moeilijk hebben, en alleen al simpelweg luisteren is een manier om een ander enorm te helpen.

Dus mocht je tips hebben, drop ze dan. Je weet nooit wie je daarmee helpt.

Video is een reactie op een eerder geplaatste TikTok video https://vm.tiktok.com/ZMFGxDn7H/

Share:

More Posts

Kijk een beetje om je heen

Kleine dingen kunnen grote effecten hebben. Als je ze maar ziet. Iedereen die ons tot nu toe gesteund heeft danken wij hartelijk. En we gaan

December feestmaand?

December is niet voor iedereen een feestmaand. Jij kunt ons helpen om toch een lichtpuntje te zijn voor iemand deze maand.

Conditionering

Waarom slaat een Shaolin monnik eindeloos lang met zijn arm op een bosje bij elkaar gebonden bamboe? Keer op keer, hard op dezelfde plek. Waarom