De Bureau Back-Up boodschappenpakket actie

videoboodschap


Vanaf nu gaan wij elke week een boodschappenpakket ter waarde van €50,- weggeven aan een arm huishouden wat wel een beetje financiële ademruimte kan gebruiken. Dit pakket bestaat uit nuttige etenswaren en wat extraatjes die mensen met een minimabudget normaal gesproken niet gauw zullen kopen, omdat ze daar simpelweg geen ruimte voor in het budget hebben. 

Hoe gaat dit in z’n werk. 

Je kan mensen opgeven door een e-mail te sturen naar info@bureaubackup.nl met als onderwerp de code #boodschappenpakket. Je zet hierin de naam en het adres van degene die jij een boodschappenpakket gunt, én je eigen e-mail adres. Op dit e-mailadres sturen wij jou namelijk een bericht zodra het boodschappenpakket is bezorgd. Jij kan dit vervolgens checken bij de ontvanger, en daarna op onze Facebookpagina onder het bericht wat wij zullen plaatsen direct nadat het pakket is afgeleverd, bevestigen dat het pakket daadwerkelijk is afgeleverd. 

Hoe kunnen we dit realiseren? 

Alleen met voldoende financiële Back-Up kunnen we dit project laten slagen. We gaan van start in omgeving Apeldoorn maar zijn zeker van plan dit uit te breiden naar een landelijke actie. Wil jij heel laagdrempelig met een klein bedrag van 5 euro per maand, of eenmalige donatie een beetje geluk in het leven van iemand in financiële nood brengen? Steun ons dan, en wordt onze Back-Up. Ga naar www.bureaubackup.nl/word-onze-back-up/ en de rest wijst zich vanzelf. 

Een beetje positiviteit in de wereld brengen helpt ons allemaal. Hartelijk dank voor je Back-Up! 

Share:

More Posts

December feestmaand?

December is niet voor iedereen een feestmaand. Jij kunt ons helpen om toch een lichtpuntje te zijn voor iemand deze maand.

Conditionering

Waarom slaat een Shaolin monnik eindeloos lang met zijn arm op een bosje bij elkaar gebonden bamboe? Keer op keer, hard op dezelfde plek. Waarom

Alle kleine beetjes helpen

Bureau Back-Up bestaat nu zo’n tweeënhalf jaar. Die tijd is omgevlogen. We zijn natuurlijk maar een heel klein onderdeeltje in de wereld van hulporganisaties maar