Sinterklaasactie

Sinterklaasactie: Bureau Back-up wil 25 kindjes verrassen met cadeautjes én een ponyritje!

We willen graag ouders helpen voor wie het lastig is om een sinterklaascadeautje voor hun kind (van 4 tot 8 jaar) te kopen. Naast cadeautjes willen we ook een ponyritje weggeven als extra verrassing voor de kleintjes. Deze wordt gratis aangeboden door een anonieme Back-up. De datum van de ponyritjes is zaterdag 27 november. Locatie en tijdstip worden later nog bekend gemaakt.

Om de cadeautjes te kopen, hebben we een totaalbedrag van 187,50 euro nodig. Daarvoor regelen wij per kind een cadeautje ter waarde van 5 euro en wat lekkers erbij voor 2,50 euro.

Je kunt doneren voor deze actie via deze link, https://bureaubackup.nl/word-onze-back-up/ alles wat wij boven het bedrag van 187,50 ontvangen wordt gereserveerd voor een volgende actie.

Help je mee deze actie mogelijk te maken? En 25 papa’s en mama’s de kans te geven hun kind een echt sinterklaasgevoel te geven? Dat zou geweldig zijn! Ieder bedrag is welkom!

Alvast hartelijk dank!

Share:

More Posts

Dopamine

Dopamine is geen gelukshormoon maar een neurotransmitter die over motivatie gaat

Bemoeienis

Soms zijn er dingen die niet relevant zijn om de bemoeienis van de hulpinstantie in te krijgen maar die toch op de checklist staan of

Bureau Back-Up #2.03

Als we puur naar de schulden industrie kijken en hoe hard en meedogenloos gerechtsdeurwaarders en hun handlangers vanuit allerlei andere organisaties zijn tegen hun slachtoffers