Sinterklaasactie

Sinterklaasactie: Bureau Back-up wil 25 kindjes verrassen met cadeautjes én een ponyritje!

We willen graag ouders helpen voor wie het lastig is om een sinterklaascadeautje voor hun kind (van 4 tot 8 jaar) te kopen. Naast cadeautjes willen we ook een ponyritje weggeven als extra verrassing voor de kleintjes. Deze wordt gratis aangeboden door een anonieme Back-up. De datum van de ponyritjes is zaterdag 27 november. Locatie en tijdstip worden later nog bekend gemaakt.

Om de cadeautjes te kopen, hebben we een totaalbedrag van 187,50 euro nodig. Daarvoor regelen wij per kind een cadeautje ter waarde van 5 euro en wat lekkers erbij voor 2,50 euro.

Je kunt doneren voor deze actie via deze link, https://bureaubackup.nl/word-onze-back-up/ alles wat wij boven het bedrag van 187,50 ontvangen wordt gereserveerd voor een volgende actie.

Help je mee deze actie mogelijk te maken? En 25 papa’s en mama’s de kans te geven hun kind een echt sinterklaasgevoel te geven? Dat zou geweldig zijn! Ieder bedrag is welkom!

Alvast hartelijk dank!

Share:

More Posts

Kijk een beetje om je heen

Kleine dingen kunnen grote effecten hebben. Als je ze maar ziet. Iedereen die ons tot nu toe gesteund heeft danken wij hartelijk. En we gaan

December feestmaand?

December is niet voor iedereen een feestmaand. Jij kunt ons helpen om toch een lichtpuntje te zijn voor iemand deze maand.

Conditionering

Waarom slaat een Shaolin monnik eindeloos lang met zijn arm op een bosje bij elkaar gebonden bamboe? Keer op keer, hard op dezelfde plek. Waarom