Sinterklaasactie

Sinterklaasactie: Bureau Back-up wil 25 kindjes verrassen met cadeautjes én een ponyritje!

We willen graag ouders helpen voor wie het lastig is om een sinterklaascadeautje voor hun kind (van 4 tot 8 jaar) te kopen. Naast cadeautjes willen we ook een ponyritje weggeven als extra verrassing voor de kleintjes. Deze wordt gratis aangeboden door een anonieme Back-up. De datum van de ponyritjes is zaterdag 27 november. Locatie en tijdstip worden later nog bekend gemaakt.

Om de cadeautjes te kopen, hebben we een totaalbedrag van 187,50 euro nodig. Daarvoor regelen wij per kind een cadeautje ter waarde van 5 euro en wat lekkers erbij voor 2,50 euro.

Je kunt doneren voor deze actie via deze link, https://bureaubackup.nl/word-onze-back-up/ alles wat wij boven het bedrag van 187,50 ontvangen wordt gereserveerd voor een volgende actie.

Help je mee deze actie mogelijk te maken? En 25 papa’s en mama’s de kans te geven hun kind een echt sinterklaasgevoel te geven? Dat zou geweldig zijn! Ieder bedrag is welkom!

Alvast hartelijk dank!

Share:

More Posts

De weg van de Shaolin #7

Elke vorm van eigen verantwoordelijkheid begint met de verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen denken. Help ons zodat wij anderen kunnen blijven helpen https://bureaubackup.nl/word-onze-back-up/

De weg van de Shaolin #6

Erkenning krijg je alleen van jezelf. Laat dat niet van een ander afhangen. Kun je wat missen om ons werk te steunen klik dan hier:

De weg van de Shaolin #3

‘de weg van het ogenblik’. Leer om al je energie op het hier en nu te concentreren. We weten het allemaal, maar staan we er