Bureau Back-Up tot nu toe


Een korte opsomming van de helpende hand die wij konden bieden de afgelopen tijd aan mensen die in armoede leven,  en/of in de problemen zaten. 

We hebben: 

☑️ 22 boodschappenpakketten weg kunnen geven aan arme gezinnen

☑️een inboedel vervangen van vrouw op leeftijd die een nieuwe start nodig had 

☑️ de spullen opgehaald van iemand die z’n huis niet meer in kon vanwege akkefietjes met overlastgevende huisgenoten 

☑️een oudere man geholpen met kopen van de onderdelen en het installeren van een noodzakelijke aanpassing in z’n woning, waar officiële instanties niet thuis gaven 

☑️een tuin weer netjes gemaakt van iemand die hulpbehoevend is, waarvan de buurtbewoners zich van hun slechtste kant lieten zien. 

☑️een aantal verschillende logistieke werkzaamheden gedaan waar men met de handen in het haar zat en hulp in deze gevallen noodzakelijk was. 

☑️tientallen mensen mentale back-up gegeven, naar behoefte en zolang als nodig. 

☑️een aantal zaken lopen waar we niks over kunnen melden ivm de gevoeligheid van de informatie. 

Uiteraard ligt er nog veel meer op de plank, en we proberen zoveel mogelijk zaken op te pakken. 

Wil je ons helpen om te groeien? Ga naar www.bureaubackup.nl en klik op word back up. Wij zijn je ontzettend dankbaar.  Ondertussen gaan wij keihard door. 

Share:

More Posts

De weg van de Shaolin #7

Elke vorm van eigen verantwoordelijkheid begint met de verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen denken. Help ons zodat wij anderen kunnen blijven helpen https://bureaubackup.nl/word-onze-back-up/

De weg van de Shaolin #6

Erkenning krijg je alleen van jezelf. Laat dat niet van een ander afhangen. Kun je wat missen om ons werk te steunen klik dan hier:

De weg van de Shaolin #3

‘de weg van het ogenblik’. Leer om al je energie op het hier en nu te concentreren. We weten het allemaal, maar staan we er