Help ons mee om anderen te helpen, en word back-up 💪🏼


Beste mensen.

Graag wou ik onze boodschappenpakketenactie nog even onder de aandacht brengen. Wij geven, indien financieel mogelijk, iedere week een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro weg of doen een kleine aanvulling op het week budget van iemand die het moeilijk heeft. Allemaal afhankelijk van hoeveel geld er beschikbaar is.

Ook zijn wij bezig om allerlei workshops te organiseren om mensen die vastlopen gratis te voorzien van meer kennis en hulpmiddelen op allerlei gebieden, waardoor ze sterker in het leven komen te staan.

Zoals we weten is helaas niets gratis, dus om al deze dingen, en meer, te kunnen financieren, willen wij vragen ons te helpen met een kleine donatie. Dat kan eenmalig of maandelijks, en ook via bitcoin.

Nu zijn we naast geld ook altijd opzoek naar vrijwilligers die willen helpen om iets moois te doen voor een ander. Op dit moment zijn we opzoek naar mensen in omgeving apeldoorn, die handig zijn met behang, en tijd hebben iemand die al een aantal jaar in financiële nood zit gelukkig te maken met een paar frisse muurtjes. Vele handen maken van deze klus een klein klusje. Dus wil je daarbij helpen? Meld je dan aan via info@bureaubackup.nl of stuur een privé bericht.

Help ons mee om anderen te helpen, zodat we het leven van die mensen die op het laagste niveau leven een klein beetje beter kunnen maken in moeilijke tijden. https://bureaubackup.nl/word-onze-back-up/


Share:

More Posts

De weg van de Shaolin #7

Elke vorm van eigen verantwoordelijkheid begint met de verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen denken. Help ons zodat wij anderen kunnen blijven helpen https://bureaubackup.nl/word-onze-back-up/

De weg van de Shaolin #6

Erkenning krijg je alleen van jezelf. Laat dat niet van een ander afhangen. Kun je wat missen om ons werk te steunen klik dan hier:

De weg van de Shaolin #3

‘de weg van het ogenblik’. Leer om al je energie op het hier en nu te concentreren. We weten het allemaal, maar staan we er