Help ons mee om anderen te helpen, en word back-up 💪🏼


Beste mensen.

Graag wou ik onze boodschappenpakketenactie nog even onder de aandacht brengen. Wij geven, indien financieel mogelijk, iedere week een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro weg of doen een kleine aanvulling op het week budget van iemand die het moeilijk heeft. Allemaal afhankelijk van hoeveel geld er beschikbaar is.

Ook zijn wij bezig om allerlei workshops te organiseren om mensen die vastlopen gratis te voorzien van meer kennis en hulpmiddelen op allerlei gebieden, waardoor ze sterker in het leven komen te staan.

Zoals we weten is helaas niets gratis, dus om al deze dingen, en meer, te kunnen financieren, willen wij vragen ons te helpen met een kleine donatie. Dat kan eenmalig of maandelijks, en ook via bitcoin.

Nu zijn we naast geld ook altijd opzoek naar vrijwilligers die willen helpen om iets moois te doen voor een ander. Op dit moment zijn we opzoek naar mensen in omgeving apeldoorn, die handig zijn met behang, en tijd hebben iemand die al een aantal jaar in financiële nood zit gelukkig te maken met een paar frisse muurtjes. Vele handen maken van deze klus een klein klusje. Dus wil je daarbij helpen? Meld je dan aan via info@bureaubackup.nl of stuur een privé bericht.

Help ons mee om anderen te helpen, zodat we het leven van die mensen die op het laagste niveau leven een klein beetje beter kunnen maken in moeilijke tijden. https://bureaubackup.nl/word-onze-back-up/


Share:

More Posts

December feestmaand?

December is niet voor iedereen een feestmaand. Jij kunt ons helpen om toch een lichtpuntje te zijn voor iemand deze maand.

Conditionering

Waarom slaat een Shaolin monnik eindeloos lang met zijn arm op een bosje bij elkaar gebonden bamboe? Keer op keer, hard op dezelfde plek. Waarom

Alle kleine beetjes helpen

Bureau Back-Up bestaat nu zo’n tweeënhalf jaar. Die tijd is omgevlogen. We zijn natuurlijk maar een heel klein onderdeeltje in de wereld van hulporganisaties maar